Pastinaakpannenkoeken met prei en Brugse kaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pastinaakpannenkoeken met prei en Brugse kaas

Pastinaakpannenkoeken met prei en Brugse kaas

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de pastinaak en snij in dunne plakken. Blancheer ze even en laat ze goed uitlekken. Maak de prei schoon en snij in kleine stukjes. Kook ze beetgaar in water.
  2. Maak het pannenkoekenbeslag. Doe de zelfrijzende bloem in een kom. Doe de eieren en de melk erbij. Mix tot een glad beslag. Bak de pannenkoeken met olie in een anti-aanbak koekenpan. Beleg het pannenkoekenbeslag in de pan voordat het gaat stollen met plakjes pastinaak en wat prei. Kruid tijm, zout en peper.
  3. Bestrooi met geraspte Brugse kaas.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1
  • Prei 0.50
  • Eieren 1
  • Melk 175 ml
  • Tijm
  • Brugse kaas

Alsook :

  • Zelfrijzende bloem 75 g
  • Olie 1 tl
  • Olie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1
  • Prei 0.50
  • Eieren 1
  • Melk 175 ml
  • Tijm
  • Brugse kaas

Alsook :

  • Zelfrijzende bloem 75 g
  • Olie 1 tl
  • Olie
  • Peper
  • Zout