Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de boter uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Haal de steen uit de pruimen en snij de vruchten in stukken. Leg ze in een ovenschaal. Hak de pecannoten grof. Snij de boter in blokjes. Meng de bloem met de bruine suiker, de pecannoten, de boter en het zout tot je crumble krijgt. Verdeel over de pruimen.
Bak de crumble 45 à 55 min in de oven. Dek halfweg de baktijd af met een vel aluminiumfolie om te vermijden dat de crumble zou verbranden.
Haal uit de oven en laat 5 min afkoelen. Serveer de crumble met een bolletje vanille-ijs en munt.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.