Vegan cheesecake met rood fruit | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegan cheesecake met rood fruit

Voorbereiding 30 min.
Staande tijd 510 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Staande tijd 510 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de cashewnoten minstens 4 uur (liever een nacht) weken in een kommetje koud water. Laat de kokosolie smelten in de microgolf. Ontpit de dadels. Mix alle ingrediënten voor het deeg in de keukenrobot tot een zanddeeg. Bekleed een bakvorm van ongeveer 20 x 22 cm met bakpapier. Leg er het deeg in en druk het aan met de achterkant van een lepel. Zet minstens 2 u in de diepvriezer.

  2. Giet de cashewnoten af. Mix met alle andere ingrediënten voor de vulling tot een glad geheel. Haal de deegbodem uit de diepvriezer en schep er de vulling op. Zet nog minstens 1 u terug in de diepvriezer.

  3. Mix de braambessen met de chiazaadjes tot een glad mengsel en strijk het gelijkmatig uit over de taart. Zet nog eens minstens 1 uur in de diepvriezer. Haal de taart 30 min voor het serveren uit de diepvriezer en garneer met de rode vruchten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 274 kcal
Vetten 21 g
koolhydraten 14 g
waarvan suikers 8,7 g
vezels 4,7 g
Eiwitten 6,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor het deeg

  • Kokosolie 0.67 el
  • Medjoul dadels 0.67
  • Macadamianoten 25 g
  • Gepelde amandelen 25 g
  • Zout 0.33 snuifje

Voor de vulling

  • Cashewnoten 100 g
  • Kokosmelk 40 ml
  • Esdoornsiroop 25 g
  • Kokosolie 10 g
  • Citroensap 1 el
  • Vanille-extract 0.33 tl
  • Zout 0.33 snuifje

Voor de afwerking

  • Braambessen 116.667 g
  • Chiazaadjes 0.33 el
  • Mix van rode vruchten
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor het deeg

  • Kokosolie 0.67 el
  • Medjoul dadels 0.67
  • Macadamianoten 25 g
  • Gepelde amandelen 25 g
  • Zout 0.33 snuifje

Voor de vulling

  • Cashewnoten 100 g
  • Kokosmelk 40 ml
  • Esdoornsiroop 25 g
  • Kokosolie 10 g
  • Citroensap 1 el
  • Vanille-extract 0.33 tl
  • Zout 0.33 snuifje

Voor de afwerking

  • Braambessen 116.667 g
  • Chiazaadjes 0.33 el
  • Mix van rode vruchten