Laat de cashewnoten minstens 4 uur (liever een nacht) weken in een kommetje koud water. Laat de kokosolie smelten in de microgolf. Ontpit de dadels. Mix alle ingrediënten voor het deeg in de keukenrobot tot een zanddeeg. Bekleed een bakvorm van ongeveer 20 x 22 cm met bakpapier. Leg er het deeg in en druk het aan met de achterkant van een lepel. Zet minstens 2 u in de diepvriezer.
Giet de cashewnoten af. Mix met alle andere ingrediënten voor de vulling tot een glad geheel. Haal de deegbodem uit de diepvriezer en schep er de vulling op. Zet nog minstens 1 u terug in de diepvriezer.
Mix de braambessen met de chiazaadjes tot een glad mengsel en strijk het gelijkmatig uit over de taart. Zet nog eens minstens 1 uur in de diepvriezer. Haal de taart 30 min voor het serveren uit de diepvriezer en garneer met de rode vruchten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
274 kcal
Vetten
21 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
8,7 g
vezels
4,7 g
Eiwitten
6,1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.