Briochebrood natuur | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Briochebrood natuur

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Staande tijd 75 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Staande tijd 75 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter zacht worden op kamertemperatuur. Laat het water lauw worden. Splits de eieren en bewaar de eiwitten voor een ander recept. Kneed de eidooiers samen met alle andere ingrediënten. Dek af en laat 35 min rijzen.

  2. Verdeel het deeg in 2 stukken en vorm ze zodat ze passen in ingeboterde cakevormen. Dek af en laat 40 min rijzen.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de brioches 25 min in de oven. Haal ze uit de oven en borstel er wat melk over om ze te doen glanzen. Haal uit de vormen en laat afkoelen op een rooster.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Boter 50 g
  • Water 150 ml
  • Eieren 2.50
  • Bloem 400 g
  • Suiker 10 g
  • Bakkersgist 20 g
  • Zout 0.25 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Boter 50 g
  • Water 150 ml
  • Eieren 2.50
  • Bloem 400 g
  • Suiker 10 g
  • Bakkersgist 20 g
  • Zout 0.25 tl