Niet toegevoegd

Dandan-noedels
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel het witloof, snij het in de lengte in tweeën, verwijder de bittere onder- kant en snij het dan in dunne reepjes. Bak ze goudbruin in een klontje ge- smolten boter. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. Meng en laat op een laag vuur zonder deksel sudderen tot alle vloeistof verdampt is. Zet opzij.
Schil de appel en peer en snij ze in niet te dunne schijfjes. Bak ze in 5 à 7 min aan beide kanten gaar in een klontje gesmolten boter. Snij de ui in dunne rondjes, bestrooi ze met de suiker en bak ze op een laag vuur goudbruin in een klontje gesmolten boter. Giet er de rode wijn bij en laat inkoken. Kruid met zout en peper en voeg indien nodig nog een snuifje suiker toe.
Snij de Hervekaas in sneetjes. Verdeel ze over de helft van de sneden brood. Schik er witloof, ui, appel en peer op en dek alles af met de rest van het brood. Bak de croques aan beide kanten ongeveer 5 min op een laag vuur in een ovenvaste braadpan. Zet daarna nog 10 min in de oven.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
712 kcal
41,9 g vetten
52,9 g koolhydraten
24,9 g suikers
12 g vezels
21,9 g eiwitten