Gevulde pistolets | Carrefour

Gevulde pistolets

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij met een broodmes een hoedje van de pistolets en haal het kruim uit de broodjes.
  2. Vul de pistolets op met plakjes tomaat, aardappelblokjes en 2/3 van de lente-ui.
  3. Breek voorzichtig een ei in elke pistolet. Kruid met zout en peper en strooi er de bieslook en de rest van de lente-ui over. Bak 15 à 20 min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pistolets 2
  • Kerstomaten, in ronde plakjes 3
  • Gekookte aardappel, in blokjes 0.50
  • Lente-uitjes, in ringen 1.5
  • Eieren 2
  • Bieslook, fijngesnipperd 1 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pistolets 2
  • Kerstomaten, in ronde plakjes 3
  • Gekookte aardappel, in blokjes 0.50
  • Lente-uitjes, in ringen 1.5
  • Eieren 2
  • Bieslook, fijngesnipperd 1 el
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 171 kcal
  • 6,4 g vetten
  • 17,2 g koolhydraten
  • 1,1 g suikers
  • 2,5 g vezels
  • 10 g eiwitten