Snij de harde kern uit de rode en witte kool en schaaf ze allebei heel fijn met de mandoline. Bestrooi met zout en meng gedurende 1 min met de hand, zodat het volume wat vermindert. Snij de lente-uitjes fijn en doe ze bij de kool. Pers de limoen uit. Voeg de sesamolie en 2 el limoensap bij de kool en meng goed.
Maak elke mignonette platter met de deegrol (tot ongeveer 3 mm dik). Zet 3 diepe borden klaar. Giet de bloem in een bord, klop de eieren los in een tweede en giet de panko in het derde bord. Rol het vlees eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door de panko. Zorg dat het een dik laagje panko heeft. Verhit de arachideolie tot vrij heet en bak de stukken vlees een na een, 2 à 3 min per kant. Schep uit de pan en laat uitlekken. Bak zo verder en voeg indien nodig tussendoor meer olie toe.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Snij de korsten van het brood en rooster het in de broodrooster. Besmeer 4 sneden brood met de vinaigrette, leg er een stuk varkensvlees op en schik daarop koolsla. Sluit af met de rest van het brood, snij elk broodje in tweeën en serveer.
TIPDit werkt ook goed met kant-en-klare schnitzels, of met gepaneerde vis of kip.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
163 kcal
Vetten
7,8 g
koolhydraten
13 g
waarvan suikers
1,5 g
vezels
1,2 g
Eiwitten
9,4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.