Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 220°C. Zet zodra hij opgewarmd is een gietijzeren stoofpot 30 minuten in de oven.
Snij de olijven in plakjes. Meng ze met de bloem, het zout, het bicarbonaat, de rozemarijn en de Parmezaanse kaas. Voeg de karnemelk toe en meng tot een homogeen deeg. Voeg nog wat meer bloem toe mocht het deeg nog te plakkerig zijn.
Vorm het deeg tot een rond brood. Bekleed de stoofpot met bakpapier (opgelet, ze is heet!) en leg er het brood in. Zet het deksel op de pot en zet ongeveer 20 min in de oven. Verwijder dan het deksel en zet nog 10 min terug in de oven, tot het brood goed bruin gebakken is. Haal het uit de oven en laat volledig afkoelen voor je het aansnijdt.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 230 g |
Vetten | 5,8 g |
koolhydraten | 34 g |
waarvan suikers | 2,4 g |
vezels | 3,0 g |
Eiwitten | 9,5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.