Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de rozijnen 10 min weken in een schaaltje water en giet ze daarna af. Verwijder het klokhuis uit de appels met een appelboor en snij elke appel dan horizontaal in tweeën.
Meng de havermout met de rozijnen, de bruine suiker, de noten en de olie. Hol de onderste helft van de appels lichtjes uit met een lepeltje. Prik een kaneelstokje door de bovenkant van de appels en vul de andere helft met het rozijnenmengsel. Sluit af met de bovenkanten. Beboter een ovenschaal en zet er de appels in. Leg op elke appel een klontje boter en bak ze 20 min in de oven.
Klop de room stijf. Haal de appels uit de oven en laat ze wat afkoelen. Serveer de gevulde appels lauw met een toef slagroom (1 el per appel).
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 191 kcal |
Vetten | 14 g |
koolhydraten | 13 g |
waarvan suikers | 10 g |
vezels | 2,4 g |
Eiwitten | 1,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.