Brownies | Carrefour

Brownies

Voorbereiding 25 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren met de suiker op tot een schuimige massa. Laat de boter en de chocolade au bain-marie smelten op lage temperatuur. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de eieren en klop goed op. Voeg de bloem toe en meng alles goed. 

  2. Beboter een cake vorm en bestuif met bloem. Schep er het deeg in en besprenkel met tahin (naar keuze). 

  3. Bak ongeveer 35 min in de oven. Haal de brownie uit de vorm en laat afkoelen. Snij in grote stukken en bestrooi die met bloemsuiker. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 461 kcal
Vetten 28 g
koolhydraten 46 g
waarvan suikers 35 g
vezels 2,5 g
Eiwitten 5,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 10Personen
  • Eieren 0.6
  • Suiker 48 g
  • Boter 40 g
  • Donkere chocolade 40 g
  • Bloem 24 g
  • Tahin 0.4 el
  • Bloemsuiker 0.2 el
  • Ingrediënten voor:
  • 10Personen
  • Eieren 0.6
  • Suiker 48 g
  • Boter 40 g
  • Donkere chocolade 40 g
  • Bloem 24 g
  • Tahin 0.4 el
  • Bloemsuiker 0.2 el