IJslolly’s in 5 kleuren | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

IJslolly’s in 5 kleuren

Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 240 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 240 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de perzik en de mango en snij ze in stukjes. Mix voor de eerste laag 1/2 banaan met de perzik, de mango, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing tot een gladde massa. Schep op de bodem van 6 ijsvormpjes en leg in de diepvriezer.

  2. Mix voor de tweede laag 1/2 banaan met de aardbeien, de frambozen, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de eerste laag en leg terug in de diepvriezer. Mix voor de derde laag 1/2 banaan met de braambessen, het sap van 1/2 sinaasappel en een beetje honing. Schep op de tweede laag en leg in de diepvriezer.

  3. Mix voor de vierde laag 1/2 banaan met de spinazie, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de derde laag en leg in de diepvriezer. Mix voor de vijfde laag 1/2 banaan met de ananas, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de vierde laag. Steek een staafje in de ijsjes en leg nog minstens 4 u in de diepvriezer.

    Met dit recept maak je 6 ijslolly's
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 57 kcal
Vetten 0,5 g
koolhydraten 10 g
waarvan suikers 9,4 g
vezels 2,1 g
Eiwitten 1,4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Perzik 0.33
  • Mango 33.33 g
  • Bananen 0.83
  • Sinaasappelen 0.83
  • Yoghurt 66.67 g
  • Honing
  • Aardbeien 33.33 g
  • Frambozen 33.33 g
  • Braambessen 33.33 g
  • Spinazie 0.33 handvol
  • Ananas 33.33 g
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Perzik 0.33
  • Mango 33.33 g
  • Bananen 0.83
  • Sinaasappelen 0.83
  • Yoghurt 66.67 g
  • Honing
  • Aardbeien 33.33 g
  • Frambozen 33.33 g
  • Braambessen 33.33 g
  • Spinazie 0.33 handvol
  • Ananas 33.33 g