Schil de perzik en de mango en snij ze in stukjes. Mix voor de eerste laag 1/2 banaan met de perzik, de mango, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing tot een gladde massa. Schep op de bodem van 6 ijsvormpjes en leg in de diepvriezer.
Mix voor de tweede laag 1/2 banaan met de aardbeien, de frambozen, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de eerste laag en leg terug in de diepvriezer. Mix voor de derde laag 1/2 banaan met de braambessen, het sap van 1/2 sinaasappel en een beetje honing. Schep op de tweede laag en leg in de diepvriezer.
Mix voor de vierde laag 1/2 banaan met de spinazie, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de derde laag en leg in de diepvriezer. Mix voor de vijfde laag 1/2 banaan met de ananas, het sap van 1/2 sinaasappel, 2 el yoghurt en een beetje honing. Schep op de vierde laag. Steek een staafje in de ijsjes en leg nog minstens 4 u in de diepvriezer.
Met dit recept maak je 6 ijslolly's
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
57 kcal
Vetten
0,5 g
koolhydraten
10 g
waarvan suikers
9,4 g
vezels
2,1 g
Eiwitten
1,4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.