Kokos-gemberijs | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kokos-gemberijs

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de kokosmelk in een kookpan maar hou er een klein kopje van opzij. Los in dat kopje de maïsbloem op.
  2. Verwarm de kokosmelk in de pan en voeg de suiker toe. Meng tot de suiker volledig opgelost is, voeg het maïspapje toe en roer goed om. Breng op smaak met de zestes en de gember.
  3. Giet de kokosroom in ijsvormpjes en laat minstens 2 u opstijven in de diepvriezer.

mango/kokos, of basilicum/limoen/kokos. De suiker kun je vervangen door honing.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kokosmelk 200 ml
  • Maïsbloem 0.50 à 1
  • Suiker 30 g
  • Zeste van citroen, geraspt 0.50
  • Zeste van limoen, geraspt 0.50
  • Verse gember, geraspt 1 cm
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kokosmelk 200 ml
  • Maïsbloem 0.50 à 1
  • Suiker 30 g
  • Zeste van citroen, geraspt 0.50
  • Zeste van limoen, geraspt 0.50
  • Verse gember, geraspt 1 cm

Nutritionele informatie

140 kcal

10 g vetten

11,4 g koolhydraten

8,7 g suiker

0,2 g vezels

1 g eiwitten