Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis en notencrumble | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis en notencrumble

Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis en notencrumble

Voorbereiding 25 min.
Staande tijd 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Staande tijd 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak de crumble: hak de noten grof en meng ze met de kokosolie en de honing. Verdeel ze over de bakplaat, rooster ze 15 min in de oven en laat afkoelen.

  2. Laat de gelatine 5 min weken in een kommetje koud water. Meng de bloemsuiker en het vanille-extract onder de plattekaas. Pers de ½ citroen uit en verwarm het sap. Knijp de gelatine uit, leg in het citroensap en roer tot de gelatine volledig opgelost is. Giet bij de plattekaas en meng. Klop de room tot stevige slagroom en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel. Schep in een spuitzak en laat 2 u rusten in de koelkast.

  3. Prak de frambozen en de braambessen fijn met een vork en verdeel de helft van deze coulis over 4 glaasjes. Spuit er met de spuitzak een laagje kaasmousse over. Bestrooi met notencrumble. Herhaal met een laag coulis en een laag kaasmousse en eindig met de rest van de crumble. Serveer goed gekoeld.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 288 kcal
Vetten 23 g
koolhydraten 10 g
waarvan suikers 8.7 g
vezels 3.7 g
Eiwitten 8.2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Blaadjes gelatine 1
  • Bloemsuiker 1.50 el
  • Vanille-extract 0.50 tl
  • Volle plattekaas 125 g
  • Citroen 0.25
  • Volle room 50 ml
  • Frambozen 37.50 g
  • Braambessen 37.50 g

Voor de notencrumble

  • Mengeling noten bio 100 g
  • Kokosolie 0.50 el
  • Vloeibare honing 1.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Blaadjes gelatine 1
  • Bloemsuiker 1.50 el
  • Vanille-extract 0.50 tl
  • Volle plattekaas 125 g
  • Citroen 0.25
  • Volle room 50 ml
  • Frambozen 37.50 g
  • Braambessen 37.50 g

Voor de notencrumble

  • Mengeling noten bio 100 g
  • Kokosolie 0.50 el
  • Vloeibare honing 1.50 tl