Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak de crumble: hak de noten grof en meng ze met de kokosolie en de honing. Verdeel ze over de bakplaat, rooster ze 15 min in de oven en laat afkoelen.
Laat de gelatine 5 min weken in een kommetje koud water. Meng de bloemsuiker en het vanille-extract onder de plattekaas. Pers de ½ citroen uit en verwarm het sap. Knijp de gelatine uit, leg in het citroensap en roer tot de gelatine volledig opgelost is. Giet bij de plattekaas en meng. Klop de room tot stevige slagroom en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel. Schep in een spuitzak en laat 2 u rusten in de koelkast.
Prak de frambozen en de braambessen fijn met een vork en verdeel de helft van deze coulis over 4 glaasjes. Spuit er met de spuitzak een laagje kaasmousse over. Bestrooi met notencrumble. Herhaal met een laag coulis en een laag kaasmousse en eindig met de rest van de crumble. Serveer goed gekoeld.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
288 kcal
Vetten
23 g
koolhydraten
10 g
waarvan suikers
8.7 g
vezels
3.7 g
Eiwitten
8.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.