Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm op een laag vuur de room, de kokosmelk en de vanillesuiker in een kookpan. Laat intussen de gelatine weken in een schaaltje koud water. Zet de pan met de room van het vuur. Knijp de gelatine uit en klop door de warme room tot de gelatine volledig opgelost is.
Giet deze kokos-panna cotta in glaasjes en laat ze minstens 3 uur (of een nacht) opstijven in de koelkast.
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen. Schil de citrusvruchten à vif, snij de partjes tussen de vliesjes uit en meng ze met de muntblaadjes en de amandelschilfers. Garneer net voor het serveren de panna cotta met de citrussalade.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 182 kcal |
Vetten | 16 g |
koolhydraten | 7.1 g |
waarvan suikers | 6.7 g |
vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 2.9 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.