Asperges op z’n Vlaams | Carrefour

Je tijdstip

Asperges op z’n Vlaams

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij het kontje van de asperges en schil ze. Kook volgens
  2. Kook de eieren 10 min. Pel en verbrokkel de eieren met een vork. Smelt de boter en voeg het citroensap toe terwijl je het mengsel opklopt. Haal van het vuur, kruid met peper en zout, voeg het verbrokkelde ei en de gehakte peterselie toe en meng.
  3. Serveer de asperges, afgewerkt met de eiersaus, op warme borden.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte asperges 0.50 kg
  • Eieren 2
  • Boter 60 g
  • Citroensap 0.50
  • Bosje platte peterselie, gehakt 0.25
  • Zout, zwarte peper van de molen
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte asperges 0.50 kg
  • Eieren 2
  • Boter 60 g
  • Citroensap 0.50
  • Bosje platte peterselie, gehakt 0.25
  • Zout, zwarte peper van de molen