Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergines in de lengte doormidden. Maak ruitvormige insnijdingen met een mes, zonder de aubergine volledig door te snijden. Besprenkel met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Leg de auberginehelften op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak 30 min in de oven.
Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng daarna op smaak met peper, zout en het kerriepoeder en maak de korrels los met een vork. Voeg de rozijnen toe. Haal de aubergines uit de oven. Schep het vruchtvlees eruit en hou apart.
Pel en snipper de knoflook. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de knoflook en het vruchtvlees van de aubergines. Voeg daarna de couscous met de rozijnen toe. Vul de aubergines met het couscousmengsel. Verkruimel er wat feta over en bak 10 min in de oven tot de feta goudbruin kleurt. Werk eventueel af met wat verse platte peterselie.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.