Bladerdeegvlecht met groentevulling | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bladerdeegvlecht met groentevulling

Voorbereiding 15 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de butternutblokjes in 1 el olijfolie en kruid met peper en zout. Giet de honing erbij en laat licht karamelliseren. Giet er 1 glas water bij en laat 15 min bakken. Bak intussen snel de champignons in een andere pan met de rest van de olie, samen met het teentje look.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij ongeveer 2 cm van de randen weg om een rechthoek te krijgen. Bewaar de weggesneden stukken voor de afwerking. Verdeel met een mes de rechthoek in de lengte in 3 gelijke delen, maar snij het deeg niet door. Snij de twee buitenste stroken in repen van 2 cm breed.
  3. Schik de butternutstukjes, de gebakken champignons en de geitenkaas op de middelste strook. Bedek met de buitenste repen die je door elkaar vlecht. Snij blaadjes uit de deegrestjes en schik ze op de vlecht. Smeer alles in met eigeel en zet 30 min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Butternutpompoen, geschild, ontpit en in blokjes 0.25
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 1 el
  • Portobellochampignons, in blokjes 1
  • Teentje knoflook, gepeld en gesnipperd 0.50
  • Vel bladerdeeg 0.50
  • Verse geitenkaas 60 g
  • Eidooier, opgeklopt 0.50
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Butternutpompoen, geschild, ontpit en in blokjes 0.25
  • Olijfolie 1 el
  • Honing 1 el
  • Portobellochampignons, in blokjes 1
  • Teentje knoflook, gepeld en gesnipperd 0.50
  • Vel bladerdeeg 0.50
  • Verse geitenkaas 60 g
  • Eidooier, opgeklopt 0.50
  • Peper, zout