Verdeel de broccoli in roosjes en mix ze fijn. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Fruit de ui en de knoflook glazig in een kookpan met olijfolie. Voeg de couscous van broccoli toe en laat 3 min meebakken. Kruid met peper en zout. Hak de munt fijn en schep door de couscous.
Maak nu de saus. Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in een beetje olijfolie en kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Blus met het appelsap en breng aan de kook. Voeg de groentebouillon toe en laat tot de helft inkoken. Giet er de kokosroom bij, schep goed om en laat sudderen.
Bak de balletjes rondom goudbruin in een beetje olijfolie. Verdeel de broccolicouscous en de balletjes over de borden. Nappeer met de currysaus en decoreer met de extra munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
102 kcal
Vetten
5,7 g
koolhydraten
6,9 g
waarvan suikers
2,8 g
vezels
3,4 g
Eiwitten
4,1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.