Chili sin carne | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Chili sin carne

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de ui. Snij de paprika’s in kleine blokjes en het pepertje in rondjes. Fruit de ui en het pepertje in een beetje olijfolie tot ze malser zijn. Voeg de paprikablokjes toe en laat ze 2 min meebakken. Kruid met het komijnpoeder en het kaneelpoeder.

  2. Voeg de tomatenblokjes, de uitgelekte maïs, de uitgelekte linzen, de uitgelekte rode bonen en 500 ml water toe. Kruid met zout en peper en laat op een laag vuur 20 min sudderen. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verdeel de chili over de borden en garneer met de koriander, de geraspte kaas en 1 el zure room per bord. Serveer met de rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 88 kcal
Vetten 2,6 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 2,8 g
vezels 2,3 g
Eiwitten 3,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ui 0.50
  • Rode paprika's 1
  • Rood pepertje 0.50
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Tomatenblokjes 300 g
  • Zoete maïs 75 g
  • Rode linzen 75 g
  • Rode bonen 75 g
  • Bruine rijst 100 g
  • Koriander 0.50 handvol
  • Geraspte kaas 25 g
  • Zure room 50 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ui 0.50
  • Rode paprika's 1
  • Rood pepertje 0.50
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Kaneelpoeder 0.25 tl
  • Tomatenblokjes 300 g
  • Zoete maïs 75 g
  • Rode linzen 75 g
  • Rode bonen 75 g
  • Bruine rijst 100 g
  • Koriander 0.50 handvol
  • Geraspte kaas 25 g
  • Zure room 50 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper