Chinese samosa’s | Carrefour

Chinese samosa’s

Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de groenten beetgaar in wat olie. Pers de knoflook bij de groenten en breng op smaak met de curry, peper en zout.

  2. Hak de pinda’s fijn. Snij de vellen filodeeg in stroken van ongeveer 10 cm x 30 cm. Borstel ze in met wat olie. Schik 1 el groentemengeling helemaal links op de deegvellen, bestrooi met wat pinda’s en vouw dicht tot een driehoek.

  3. Leg de samosa’s op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 20 min in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer goed warm.

    Tip Dit recept bevat 8 samosa's.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Hong Kong wokgroenten 75 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Mandrascurry 0.50 tl
  • Pindanoten 10 g
  • Filodeeg 4
  • Olie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Hong Kong wokgroenten 75 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Mandrascurry 0.50 tl
  • Pindanoten 10 g
  • Filodeeg 4
  • Olie
  • Peper
  • Zout