Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de wortelen schoon en snij ze in staafjes. Snij de broccoli in roosjes, de maïs in rondjes en de kipfilet in blokjes.
Verhit de sesamolie in de wok en leg er de knoflook, de ui en de kippenblokjes in. Voeg de kippenkruiden toe en laat een paar minuten bakken. Voeg dan de wortelen, de broccoli en de maïs toe, laat bakken tot alles beetgaar is en giet er de zoetzure saus bij. Laat nog even sudderen.
Hak de lente-uitjes fijn, strooi ze over de wok en serveer.
TipVoor een gelijkmatige garing snij je alle ingrediënten zorgvuldig op maat. Hun formaat is belangrijk om te zorgen dat alles in dezelfde tijd gaar wordt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
74 kcal
Vetten
2.0 g
koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
5.3 g
vezels
1.9 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.59 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.