Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 190°C. Bak het witloof en de peren goudbruin in een pan met 20 g boter. Voeg de honing toe. Laat kleuren en leg dan in een gratineerschaal.
Maak de crumble: meng met de vingers de bloem, 40 g in blokjes gesneden boter, de Parmezaanse kaas en het amandelpoeder in een kom tot een kruimelig mengsel.
Strooi deze crumble over het witloof en de peren. Leg hierop de in schijfjes gesneden geitenkaas. Bak 25 min in de oven. Serveer met een salade gemengd met de vinaigrette.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 101 kcal |
Vetten | 6 g |
koolhydraten | 6.8 g |
waarvan suikers | 4.4 g |
vezels | 2.4 g |
Eiwitten | 3.8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.