Gazpacho van rode paprika en ricotta | Carrefour

Gazpacho van rode paprika en ricotta

Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de rode ui en de komkommer in kleine blokjes. Hak het pepertje grof. 

  2. Leg de tomatenblokjes en de gegrilde paprika’s in de kom van de keukenrobot en mix goed. Voeg de ricotta, het pepertje, de helft van de rode ui, een scheutje water en 2 el olijfolie toe en mix opnieuw. Zet 30 min in de koelkast. 

  3. Verdeel de gazpacho over 4 glazen. Versier met de komkommer, de rest van de rode ui en de basilicumblaadjes.

     

     

     

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 45 kcal
Vetten 3,0 g
koolhydraten 2,6 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 1,3 g
Eiwitten 1,5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode ui 0.50
  • Komkommer 0.25
  • Pikante peper 0.50
  • Tomatenblokjes in blik 100 g
  • Gegrilde paprika’s 1
  • Ricotta 1.50 el
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode ui 0.50
  • Komkommer 0.25
  • Pikante peper 0.50
  • Tomatenblokjes in blik 100 g
  • Gegrilde paprika’s 1
  • Ricotta 1.50 el
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout