Gepaneerde koolrabi met camembert en mosterd | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gepaneerde koolrabi met camembert en mosterd

Moelijkheid Makkelijk
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water, laat ze uitlekken en stamp ze tot puree. Voeg dan de boter, 100 ml room, de melk en de plakjes camembert toe. Meng tot een gladde, fijne puree en roer er de rauwe lente-ui door.
  2. Schil de koolrabi’s en snij ze in dunne plakken. Meng de rest van de room met de mosterd en kruid met zout en peper. Rol de plakken koolrabi achtereenvolgens door het roommengsel, de bloem, het losgeklopt ei en tot slot het paneermeel. Bak ze dan in hete pan met olie en laat ze goudbruin bakken.

  3. Laat de plakken koolrabi uitlekken op keukenpapier en dien ze op met de puree en eventueel wat extra mosterd.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aardappelen 400 g
  • Boter 12.5 g
  • Room 100 ml
  • Camembert, in dunne plakjes 0.50
  • Bosje lente-uitjes, fijngesnipperd 0.50
  • Koolrabi(’s) 1
  • Mosterd 0.50 tl
  • Bloem 50 g
  • Ei(eren), losgeklopt 1
  • Paneermeel 75 g
  • Frituurolie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aardappelen 400 g
  • Boter 12.5 g
  • Room 100 ml
  • Camembert, in dunne plakjes 0.50
  • Bosje lente-uitjes, fijngesnipperd 0.50
  • Koolrabi(’s) 1
  • Mosterd 0.50 tl
  • Bloem 50 g
  • Ei(eren), losgeklopt 1
  • Paneermeel 75 g
  • Frituurolie
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 894 kcal
  • 44,9 g vetten
  • 84,7 g koolhydraten
  • 8 g suikers
  • 9,4 g vezels
  • 33,7 g eiwitten