Gevulde eieren met spekjescrumble, asperges en Bleu d'Auvergne | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde eieren met spekjescrumble, asperges en Bleu d'Auvergne

Gevulde eieren met spekjescrumble, asperges en Bleu d'Auvergne

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de eieren hard. Bak de spekblokjes goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof, laat ze uitlekken op keukenpapier en mix ze dan fijn. Bak de aspergepunten kort in dezelfde pan en kruid met zout en peper. Pel de eieren. Snij de bodem weg zodat ze mooi rechtop blijven staan. Snij er een hoedje af en schep de eidooier er met een lepeltje uit.
  2. Mix de eidooiers met de mayonaise, de yoghurt en de mosterd en kruid met zout en peper. Schep dit mengsel in een spuitzak en vul er de uitgeholde eieren mee op.
  3. Bestrooi de eieren met de crumble van spekjes, leg er een blokje kaas op en duw er een aspergepunt in. Strooi er tot slot paprikapoeder en bieslook over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 9
  • Spekblokjes 75 g
  • Groene aspergepunten 9
  • Mayonaise 1 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 0.50 el
  • Mosterd 0.50 el
  • Blauwe kaas d'Auvergne 15 g
  • Gerookt paprikapoeder
  • Bieslook, gesnipperd 1 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 9
  • Spekblokjes 75 g
  • Groene aspergepunten 9
  • Mayonaise 1 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 0.50 el
  • Mosterd 0.50 el
  • Blauwe kaas d'Auvergne 15 g
  • Gerookt paprikapoeder
  • Bieslook, gesnipperd 1 el
  • Zout, peper