Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij voorzichtig de top en onderkant van de uien weg en pel ze dan. Hol ze uit met een theelepel en bewaar het vruchtvlees. Zet de uitgeholde uien in een ovenschaal, besprenkel met een beetje olijfolie en bak 45 min in de oven. Schil de wortel, maak de selderij schoon en snij ze allebei in kleine blokjes. Kook de linzen beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper het uitgeschepte vruchtvlees van de uien en fruit het aan in olijfolie. Voeg de selderij en de wortel toe, laat even fruiten en voeg dan de linzen toe. Kruid met zout, peper en de Provençaalse kruiden. Snij de salieblaadjes fijn (hou enkele opzij voor de afwerking) en voeg ze ook toe. Meng alles goed.
Haal de uien uit de oven en vul ze met het groentemengsel. Bestrooi met panko, besprenkel met wat olijfolie en zet nog 20 min in de oven. Bestrooi met verse salie en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 87 kcal |
Vetten | 4.4 g |
koolhydraten | 7.3 g |
waarvan suikers | 1.4 g |
vezels | 3.0 g |
Eiwitten | 3.0 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.