Gratin van knolselder met roodbaars in een mosterdkorstje | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gratin van knolselder met roodbaars in een mosterdkorstje

Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de knolselders schoon, schil ze en snij ze in dunne sneden.

  2. Meng de room met 4 el van de mosterd en kruid met peper en zout. Leg enkele sneden knolselder in een ovenschaal en bedek ze met een beetje van de roomsaus. Schik er de vis op, schep daarover weer wat saus en vervolgens de rest van de knolselder.

  3. Meng de resterende 2 el mosterd met de panko en bestrooi de ovenschotel hiermee. Bak 40 min in de oven en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 99 kcal
Vetten 5,0 g
Fats acid satured 2,7 g
koolhydraten 5,0 g
waarvan suikers 0,9 g
vezels 2,4 g
Eiwitten 7,1
salt 0,75 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kleine knolselder 1
  • Room 200 ml
  • Mosterd op grootmoeders wijze 3 el
  • Roodbaars 300 g
  • Panko 3 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kleine knolselder 1
  • Room 200 ml
  • Mosterd op grootmoeders wijze 3 el
  • Roodbaars 300 g
  • Panko 3 el
  • Zout
  • Peper