Millefeuille van omelet met lentegroenten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Millefeuille van omelet met lentegroenten

Millefeuille van omelet met lentegroenten

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Klop de eieren los met een scheutje melk en kruid met zout en peper. Verhit een braadpan, laat er een nootje boter in smelten en bak er 4 dunne omeletten in. Hou ze warm.
  2. Doe weer een nootje boter in de pan, laat smelten en bak de knoflook even. Voeg er in enkele porties de spinazie aan toe en laat enkele minuten stoven. Kruid met zout en peper, schep uit de pan en hou warm. Bak in dezelfde pan de wortelen 15 min, tot ze een beetje zachter zijn maar nog net knapperig. Kruid met zout en peper. Bak tot slot de courgettes goudbruin, 1 min aan elke kant.
  3. Stel de millefeuille samen op een serveerschaal: leg een omelet op de schaal en schep er een derde van de groenten op. Daarop komt weer een omelet. Stapel zo verder en eindig met de vierde omelet. Werk af met de waterkers en dien meteen op. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 3
  • Volle melk
  • Boter
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Jonge spinazie 100 g
  • Wortelen, geschild en in staafjes 1.5
  • Courgettes, in plakken 1
  • Bosje waterkers 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 3
  • Volle melk
  • Boter
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Jonge spinazie 100 g
  • Wortelen, geschild en in staafjes 1.5
  • Courgettes, in plakken 1
  • Bosje waterkers 0.50
  • Zout, peper