Minestrone met groene selderij | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Minestrone met groene selderij

Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de uien. Giet de witte boontjes af. Maak de selderij schoon, pel de tomaten, schil de wortelen en snij al deze groenten in kleine blokjes. Los de bouillonblokjes op in 2 l kokend water.

  2. Verhit een scheutje olijfolie in een kookpan en fruit de uien. Voeg de groenteblokjes toe en laat een paar minuten meebakken. Voeg dan de witte boontjes toe.

  3. Giet er de hete groentebouillon over, zet het deksel op de pan en laat op een laag vuur een half uur sudderen. Breng de minestrone op smaak met peper, decoreer met een paar blaadjes basilicum en - indien gewenst - met geraspte Parmezaanse kaas.

    EEN COMPLETE MAALTIJD! Maak van deze minestrone een volwaardige maaltijd met gehaktballetjes (kalf/varken), spekblokjes of ‘pastina’: kleine Italiaanse pasta.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 25 kcal
Vetten 0,7 g
koolhydraten 3,2 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 1,1 g
Eiwitten 0,9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Uien 1
  • Blik witte boontjes 200 g
  • Groene selderij 0.50
  • Tomaten 1.50
  • Dikke wortelen 1.50
  • Blokjes groentebouillon 2
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Uien 1
  • Blik witte boontjes 200 g
  • Groene selderij 0.50
  • Tomaten 1.50
  • Dikke wortelen 1.50
  • Blokjes groentebouillon 2
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Peper