Minigroentegratins met geitenkaas | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Minigroentegratins met geitenkaas

Voorbereiding 35 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 35 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk

Ter voorbereiding, schil de rode bieten, de raapjes, de zoete aardappelen en aardappelen en snij ze allemaal in schijfjes. Snij de geitenkaas in schijfjes.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak alle groenteschijfjes 1 min per kant. Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met olie en schik er de groenteschijfjes rechtopstaand en afwisselend in.

  2. Hak de rozemarijnnaaldjes fijn en meng ze met de geperste knoflook en de room. Kruid met zout en peper en giet over de groenten.

  3. Verdeel de geitenkaas over de schaaltjes en besprenkel met de honing. Bak 15 min in de oven en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 141 kcal
Vetten 10 g
koolhydraten 7.2 g
waarvan suikers 3 g
vezels 1.8 g
Eiwitten 4.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode bieten 125 g
  • Raapjes 125 g
  • Zoete aardappelen 125 g
  • Vastkokende aardappelen 125 g
  • Takjes rozemarijn 1
  • Teentje knoflook 0.50
  • Room 30% V.G. 125 ml
  • Geitenkaas natuur (stronkje) 100 g
  • Vloeibare bloemenhoning 1 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode bieten 125 g
  • Raapjes 125 g
  • Zoete aardappelen 125 g
  • Vastkokende aardappelen 125 g
  • Takjes rozemarijn 1
  • Teentje knoflook 0.50
  • Room 30% V.G. 125 ml
  • Geitenkaas natuur (stronkje) 100 g
  • Vloeibare bloemenhoning 1 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper