Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Ter voorbereiding, schil de rode bieten, de raapjes, de zoete aardappelen en aardappelen en snij ze allemaal in schijfjes. Snij de geitenkaas in schijfjes.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak alle groenteschijfjes 1 min per kant. Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met olie en schik er de groenteschijfjes rechtopstaand en afwisselend in.
Hak de rozemarijnnaaldjes fijn en meng ze met de geperste knoflook en de room. Kruid met zout en peper en giet over de groenten.
Verdeel de geitenkaas over de schaaltjes en besprenkel met de honing. Bak 15 min in de oven en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 141 kcal |
Vetten | 10 g |
koolhydraten | 7.2 g |
waarvan suikers | 3 g |
vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 4.3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.