Ter voorbereiding, schil de rode bieten, de raapjes, de zoete aardappelen en aardappelen en snij ze allemaal in schijfjes. Snij de geitenkaas in schijfjes.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak alle groenteschijfjes 1 min per kant. Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met olie en schik er de groenteschijfjes rechtopstaand en afwisselend in.
Hak de rozemarijnnaaldjes fijn en meng ze met de geperste knoflook en de room. Kruid met zout en peper en giet over de groenten.
Verdeel de geitenkaas over de schaaltjes en besprenkel met de honing. Bak 15 min in de oven en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
141 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
7.2 g
waarvan suikers
3 g
vezels
1.8 g
Eiwitten
4.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.