Nestjes van zoete aardappel met kwarteleieren, veldsla met rode biet | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Nestjes van zoete aardappel met kwarteleieren, veldsla met rode biet

Nestjes van zoete aardappel met kwarteleieren, veldsla met rode biet

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Schil de zoete aardappelen en rasp ze fijn. Klop de kippeneieren los met zout en peper en meng met de zoete aardappel. Beboter 10 muffinvormpjes en vul ze voor 2/3 met het mengsel. Duw het midden goed aan om nestjes te vormen. Bak ze 20 min in de oven.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en kruid met zout en peper. Kook de kwarteleieren 3 min en pel ze.
  3. Haal de nestjes uit de vorm, vul ze op met veldsla en rode biet en leg er gehalveerde kwarteleitjes op. Dien op met de vinaigrette..

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zoete aardappelen 150 g
  • Kippenei(eren) 1
  • Boter
  • Kwarteleitjes 8
  • Veldsla met rode biet
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette

  • Peterselie, gesnipperd 2 el
  • Ciderazijn 1 el
  • Olijfolie 2 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zoete aardappelen 150 g
  • Kippenei(eren) 1
  • Boter
  • Kwarteleitjes 8
  • Veldsla met rode biet
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette

  • Peterselie, gesnipperd 2 el
  • Ciderazijn 1 el
  • Olijfolie 2 el