Pastinaakfrieten met rozemarijn en yoghurtdip | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pastinaakfrieten met rozemarijn en yoghurtdip

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Boen de pastinaken goed schoon maar schil ze niet. Snij ze in frieten en leg die op de bakplaat.

  2. Pluk de blaadjes van de rozemarijn en de tijm en hak ze fijn. Strooi over de pastinaak en kruid met zout en peper. Besprenkel met olijfolie en meng goed. Rooster 25 min in de oven en schep af en toe om.

  3. Meng alle ingrediënten voor de dip en serveer bij de frieten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 129 kcal
Vetten 7.5 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 5.2 g
vezels 3.9 g
Eiwitten 1.8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pastinaken 2
  • Takjes rozemarijn
  • Takjes tijm
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper

Voor de dip

  • Mayonnaise 1 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 1 el
  • Citroensap 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 snuifje
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pastinaken 2
  • Takjes rozemarijn
  • Takjes tijm
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper

Voor de dip

  • Mayonnaise 1 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 1 el
  • Citroensap 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 snuifje
  • Zout
  • Peper