Niet toegevoegd

Brandade van koolvis met preistoemp
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af. Pel en snipper de knoflook. Hak de spinazie fijn. Fruit de knoflook en de spinazie in een braadpan met wat olijfolie. Meng de spinazie met de aardappelen, de boter, de melk, zout en peper en plet grof. Zet opzij.
Breng een pan water aan de kook en giet er de azijn bij. Zet het vuur laag en pocheer de eieren een na een, elk 3 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit wat olijfolie in een braadpan en bak de champignons op een hoog vuur. Kruid op het einde met zout en peper.
Verdeel de stoemp over de borden en werk af met champignons en een ei. Kruid met zout en peper en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 81 kcal |
Vetten | 4,0 g |
koolhydraten | 7,7 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
vezels | 1,3 g |
Eiwitten | 3,3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.