Spinaziestoemp met champignons en gepocheerd ei | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Spinaziestoemp met champignons en gepocheerd ei

Spinaziestoemp met champignons en gepocheerd ei

Voorbereiding 20 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af. Pel en snipper de knoflook. Hak de spinazie fijn. Fruit de knoflook en de spinazie in een braadpan met wat olijfolie. Meng de spinazie met de aardappelen, de boter, de melk, zout en peper en plet grof. Zet opzij. 

  2. Breng een pan water aan de kook en giet er de azijn bij. Zet het vuur laag en pocheer de eieren een na een, elk 3 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit wat olijfolie in een braadpan en bak de champignons op een hoog vuur. Kruid op het einde met zout en peper. 

  3. Verdeel de stoemp over de borden en werk af met champignons en een ei. Kruid met zout en peper en serveer. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 81 kcal
Vetten 4,0 g
koolhydraten 7,7 g
waarvan suikers 0,8 g
vezels 1,3 g
Eiwitten 3,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Aardappelen 0.50 kg
  • Teentje knoflook 0.50
  • Spinazie 200 g
  • Boter 1 el
  • Melk 50 ml
  • Witte azijn 25 ml
  • Eieren 2
  • Fijngesneden champignons (mix) 75 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Aardappelen 0.50 kg
  • Teentje knoflook 0.50
  • Spinazie 200 g
  • Boter 1 el
  • Melk 50 ml
  • Witte azijn 25 ml
  • Eieren 2
  • Fijngesneden champignons (mix) 75 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper