Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de venkelknollen in 4 of 6 naargelang hun grootte. Smelt de boter in een ovenvaste pan en leg de stukken venkel erin. Voeg de suiker toe, breng op smaak met peper en zout en laat 10 min karamelliseren op een matig vuur. Haal de pan van het vuur zodra de venkel kleurt en laat afkoelen.
Rol het bladerdeeg uit in de pan en bedek de venkel er volledig mee. Vouw de randen om aan de binnenkant van de pan. Bak 30 min in de oven.
Keer de pan om op een serveerschaal. Werk af met de gehakte amandelen en enkele plukjes venkel. Meng de olijfolie en balsamicoazijn, kruid met peper en zout en giet deze vinaigrette over de salade. Serveer het samen met de tatin van venkel.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 110 kcal |
Vetten | 7.3 g |
koolhydraten | 8.3 g |
waarvan suikers | 2.7 g |
vezels | 2.0 g |
Eiwitten | 2.1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.