Pel en snipper de knoflook en de ui en fruit ze in een hoge braadpan met wat olie. Voeg de currypasta en de scampi’s toe en laat 2 min bakken. Schep om en blus met de kokosmelk en de bouillon.
Spoel de paksoi en snij in stukjes. Voeg ze samen met de erwten en de noedels toe aan de pan. Laat zachtjes sudderen tot de noedels gaar zijn. Breng op smaak met de sojasaus.
Snij de limoen in partjes. Decoreer de soep met koriander en serveer met de partjes limoen.
TipSchep tijdens de bereiding geregeld om zodat het gerecht niet kan vastkleven aan de bodem van de pan.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
106 kcal
Vetten
5.2 g
koolhydraten
9.4 g
waarvan suikers
1 g
vezels
1.2 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.64
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.