Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 1 bij 1 centimeter. Besprenkel een verhitte braadpan met wat olijfolie en stoof er de ui en de geperste look in. Voeg de aardappelblokjes, de oregano en het paprikapoeder toe en laat het geheel verder garen.
Doe intussen de gestoofde groenten in een ingeboterde springvorm. Klop de eieren los, kruid met peper en zout en giet de mengeling over de gestoofde groenten.
Bak de tortilla af in een voorverwarmde oven van 150° C. Haal hem na 10 minuten uit de oven en snij hem zoals een taart in het gewenste aantal stukken. Schik de tortillapunten op een bord en werk af met je favoriete garnituur. Enkele mogelijkheden: Brunoise van chorizo, Pikante tomatencoulis, Verse oregano, Salsa van tomaten en pijpajuin, Lookdressing met fijne kruiden,...
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.