Zoete aardappelen gevuld met zure room, maïs, rode bonen en kaas | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zoete aardappelen gevuld met zure room, maïs, rode bonen en kaas

Zoete aardappelen gevuld met zure room, maïs, rode bonen en kaas

Voorbereiding 15 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de zoete aardappelen en leg ze apart op velletjes aluminiumfolie. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met zout en peper. Sluit tot papillotten en rooster ze 40 min in de oven.

  2. Giet de rode bonen en de maïs af. Spoel de kerstomaten en snij ze in stukken. Hak de bladpeterselie fijn. Haal de zoete aardappelen uit de oven en snij ze in de lengte open.

  3. Vul ze met de zure room, de maïs, de rode bonen en de kerstomaten. Kruid met zout en peper en bestrooi met de peterselie en de geraspte kaas. Leg de zoete aardappelen in een ovenschaal en zet 5 min onder de ovengrill, tot de kaas gesmolten is.

    Prik de aardappel hier en daar in met een vork om goed te doorbakken
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 109 g
Vetten 4,2 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 4,1 g
vezels 3,2 g
Eiwitten 3,9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zoete aardappelen 2
  • Rode bonen 180 g
  • Maïs 170 g
  • Zure room 50 g
  • Kerstomaten 50 g
  • Geraspte kaas 50 g
  • Bladpeterselie 0.5 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zoete aardappelen 2
  • Rode bonen 180 g
  • Maïs 170 g
  • Zure room 50 g
  • Kerstomaten 50 g
  • Geraspte kaas 50 g
  • Bladpeterselie 0.5 handvol
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper