Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het deeg mét zijn bakpapier open op een bakplaat. Snij er met een uitsteekvorm of de rand van een glas 9 cirkels uit. Gebruik de rest van het deeg voor een andere bereiding.
Kruid de geitenkaas met peper, zout en de za’atar. Meng goed en besmeer hiermee een helft van alle deegschijfjes. Garneer met tijm en 1 tl vijgenchutney.
Vouw het deeg over de vulling zodat je halve maantjes krijgt. Duw de randen goed dicht met behulp van een vork. Klop het ei los met een scheutje melk, borstel over de empanada’s en bak 20 min in de oven. Geef er wat extra vijgenchutney bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
276 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
6 g
koolhydraten
34 g
waarvan suikers
16 g
vezels
0.8 g
Eiwitten
6.1 g
salt
1.43 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.