Warm appelsap met slagroom en karamel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Warm appelsap met slagroom en karamel

Warm appelsap met slagroom en karamel

Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm het appelsap in een pannetje en roer er 2 el kaneel onder. Giet het sap in glazen en spuit er slagroom op.
  2. Giet er een scheutje karamelsiroop bij en strooi er de gehakte hazelnoten over. Werk af met een beetje extra kaneelpoeder.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • appelsap Carrefour Bio 1 l
  • kaneelpoeder
  • spuitbus slagroom 1
  • karamelsiroop 2 el
  • handvol gehakte hazelnoten 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • appelsap Carrefour Bio 1 l
  • kaneelpoeder
  • spuitbus slagroom 1
  • karamelsiroop 2 el
  • handvol gehakte hazelnoten 1