Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Breng 120 ml water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Schil en rasp de wortelen. Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit ze glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de geraspte wortelen toe, kruid met peper en laat 2 min bakken. Blus met de bouillon en giet er de room bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 min sudderen op een laag vuur. Meng goed.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Schep de geitenkaas door de wortelsaus en laat nog 5 min sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster de ham krokant in een pan zonder vetstof. Dep droog met keukenpapier en hak daarna fijn. Verdeel de pasta over de borden. Nappeer met de wortelroom en strooi er de geroosterde ham, de pecorino en basilicumblaadjes over.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 148 kcal |
Vetten | 6.5 g |
koolhydraten | 16 g |
waarvan suikers | 2.1 g |
vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.