Pel en snipper de knoflook en de ui. Maak de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Hak de pepertjes fijn (verwijder eerst de zaadjes als je het liever niet te pittig hebt).
Verhit de olie in de wok en bak de knoflook, de ui en de champignons 2 min. Voeg het vlees, de pepertjes en de helft van de twee sojasauzen toe en laat bakken tot het vlees klaar is. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de lente-uitjes en de pinda’s fijn. Pers de limoen uit.
Laat de noedels uitlekken en voeg ze samen met de rest van de twee sojasauzen, de tahin en het limoensap toe aan de wok. Meng goed en verdeel over de borden. Serveer afgewerkt met de lente-ui en de pinda’s.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
170 kcal
Vetten
8,4 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1,3 g
vezels
1,5 g
Eiwitten
8,9 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.