Eierbakjes met ham, Gruyère en truffelolie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Eierbakjes met ham, Gruyère en truffelolie

Eierbakjes met ham, Gruyère en truffelolie

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 8 holtes van een muffinvorm in. Snij het deeg in 8 gelijke vierkanten en bekleed er de holtes mee. Bak het deeg blind.
  2. Snij de hamplakjes in de lengte door. Bekleed elk bakje met een half plakje ham en vul ze met de geklopte eieren en de kaas. Zet 20 minuten in de oven.
  3. Laat ze wat afkoelen in de vorm, haal ze eruit en werk af met de truffelolie en bieslook.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roll(en) kant en klaar bladerdeeg 1
  • Eieren, lichtjes geklopt 3
  • Plakjes gedroogde ham 3
  • Gruyère kaas 35 g
  • Fijngehakte bieslook 1 el
  • Truffelolie
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roll(en) kant en klaar bladerdeeg 1
  • Eieren, lichtjes geklopt 3
  • Plakjes gedroogde ham 3
  • Gruyère kaas 35 g
  • Fijngehakte bieslook 1 el
  • Truffelolie
  • Olijfolie
  • Peper en zout