Gedeconstrueerde lasagne met aubergines en tomaten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gedeconstrueerde lasagne met aubergines en tomaten

Gedeconstrueerde lasagne met aubergines en tomaten

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de aubergine en de tomaten en snij ze in stukken. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de aubergine en de tomaten toe, kruid met peper, zout en gedroogd basilicum en laat sudderen tot de groenten beetgaar zijn.

  2. Voeg de passata en het bouillonblokje toe en laat ongeveer 15 min sudderen op een laag vuur. Giet er 300 ml water bij. Breek de lasagnevellen in stukken en verdeel ze over het groentemengsel in de pan. Laat ze in de saus koken.

  3. Laat de mozzarella uitlekken en snij hem in sneetjes. Verdeel ze over het gerecht en laat de kaas smelten. Garneer met vers basilicum en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 111 kcal
Fats acid satured 1.9 g
Vetten 4.5
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 3.9 g
vezels 1.8 g
Eiwitten 4.7 g
salt 0.56 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1 st
  • Ui 0.50 st
  • Aubergine 0.50 st
  • Tomaten 1 st
  • Gedroogd basilicum 1 tl
  • Passata 0.50 l
  • Groentebouillonblokje 0.50 st
  • Lasagnevellen 6 st
  • Bollen mozzarella 1 st
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie 2 el
  • Zout 0
  • Peper 0
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1 st
  • Ui 0.50 st
  • Aubergine 0.50 st
  • Tomaten 1 st
  • Gedroogd basilicum 1 tl
  • Passata 0.50 l
  • Groentebouillonblokje 0.50 st
  • Lasagnevellen 6 st
  • Bollen mozzarella 1 st
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie 2 el
  • Zout 0
  • Peper 0