Pel en snipper de knoflook en de ui. Snij de worst in halve maantjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de worst, de pompoenblokjes en de salie toe en laat meebakken.
Voeg de tagliatelle toe en giet er zoveel water bij dat de pasta volledig onder staat. Laat sudderen tot het water opgeslorpt is en schep geregeld om. Voeg indien nodig extra scheutjes water toe.
Kruid met peper, zout en het kerriepoeder en voeg een beetje olijfolie toe. Schep er de bolletjes mozzarella onder en serveer.
TipVoor een veggie alternatief vervang je de worst door extra groenten naar keuze.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
148 kcal
Vetten
6.1 g
koolhydraten
2.7 g
waarvan suikers
1.2 g
vezels
1 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.45 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.