Pasta met bloemkool, rucola en citroenzeste | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pasta met bloemkool, rucola en citroenzeste

Pasta met bloemkool, rucola en citroenzeste

Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook en fruit ze in de olie. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat ze kleuren. Voeg de rucola toe en meng.
  2. Breng de bloemkool op smaak met de citroenzeste, een scheutje citroensap, een snuifje nootmuskaat, zout en peper. 
  3. Laat de pasta in een grote pan gezouten water koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en schep door de bloemkool en de raketsla. Dien meteen op met geraspte kaas en eventueel een scheutje olijfolie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sjalot(ten) 1
  • Gousse d’ail 0.50
  • Huile d’olive 1 el
  • Chou-fleur, détaillé en bouquets et blanchi (voir recette Risotto au chou-fleur et chipolata) 0.25
  • Roquette 25 g
  • Citron (le jus et le zeste) 0.50
  • Noix de muscade
  • Spaghetti n°12 125 g
  • Fromage râpé
  • Sel, poivre
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sjalot(ten) 1
  • Gousse d’ail 0.50
  • Huile d’olive 1 el
  • Chou-fleur, détaillé en bouquets et blanchi (voir recette Risotto au chou-fleur et chipolata) 0.25
  • Roquette 25 g
  • Citron (le jus et le zeste) 0.50
  • Noix de muscade
  • Spaghetti n°12 125 g
  • Fromage râpé
  • Sel, poivre