Pasta met pesto en vleesballetjes | Carrefour

Pasta met pesto en vleesballetjes

Pasta met pesto en vleesballetjes

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kruid het gehakt met het paprikapoeder, peper en zout. Rol hiervan balletjes. Bak ze goudbruin in een braadpan met 2 el olijfolie. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. Pel de knoflook en mix hem fijn in de keukenrobot. Voeg de peterselie, het basilicum, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas toe. Mix en giet er tegelijk geleidelijk de rest van de olijfolie bij, tot een dikke pesto ontstaat.

  3. Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout. Schik er de balletjes op en werk af met een beetje Parmezaanse kaas en vers basilicum.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 233 kcal
Vetten 14 g
koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1,2 g
vezels 1,1 g
Eiwitten 9,5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gehakt 200 g
  • Paprikapoeder 0.50 tl
  • Biopasta 200
  • Teentje knoflook 0.50
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Basilicum 0.50 handvol
  • Pijnboompitten 40 g
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2 el
  • Olijfolie 75 ml
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gehakt 200 g
  • Paprikapoeder 0.50 tl
  • Biopasta 200
  • Teentje knoflook 0.50
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Basilicum 0.50 handvol
  • Pijnboompitten 40 g
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2 el
  • Olijfolie 75 ml
  • Zout
  • Peper