Niet toegevoegd

Gevulde aubergines met bulgur en chorizo
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kruid het gehakt met het paprikapoeder, peper en zout. Rol hiervan balletjes. Bak ze goudbruin in een braadpan met 2 el olijfolie. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Pel de knoflook en mix hem fijn in de keukenrobot. Voeg de peterselie, het basilicum, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas toe. Mix en giet er tegelijk geleidelijk de rest van de olijfolie bij, tot een dikke pesto ontstaat.
Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout. Schik er de balletjes op en werk af met een beetje Parmezaanse kaas en vers basilicum.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 233 kcal |
Vetten | 14 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 1,2 g |
vezels | 1,1 g |
Eiwitten | 9,5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.