Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Schil de aardpeer en snij in schijfjes. Bak de champignons, de aardpeer en de spekreepjes 8 min in een klontje boter. Schep ze uit de pan en zet opzij.
Laat in dezelfde pan 50 g boter smelten. Voeg de bloem toe en laat al roerend 2 min bakken. Giet er al roerend geleidelijk de melk bij. Voeg de mosterd toe en kruid met nootmuskaat, zout en peper.
Voeg het mengsel van champignons en aardpeer toe. Laat de pasta uitlekken en schep hem ook door de saus. Schep alles in een grote ovenschaal. Snij de abdijkaas Kwaliteitsketen Carrefour in kleine blokjes en verdeel over de schotel. Bak 30 min in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
162 kcal
Vetten
8.3 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.8 g
vezels
1.1 g
Eiwitten
6.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.