Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Penne met peterseliepesto en zalm met kruiden en sesam

Penne met peterseliepesto en zalm met kruiden en sesam

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Breng een grote pan gezouten water aan de kook voor de pasta. Pel de knoflook. Rooster de pijnboompitten. Mix ze met de knoflook, de peterselie en de Parmezaanse kaas. Voeg 2 el olijfolie toe en mix tot een dikke pesto. Voeg indien nodig nog een beetje olie toe.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de zalm in kleine rechthoeken, besprenkel ze met olijfolie, strooi er de sesamzaadjes en de Provençaalse kruiden over en kruid met zout en peper. Zet ongeveer 10 min in de oven.

  3. Kook de pasta in het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en schep er de pesto onder. Serveer bij de zalm.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 209 kcal
Vetten 11 g
koolhydraten 19 g
waarvan suikers 1.0 g
vezels 1.0 g
Eiwitten 9.0 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Penne 160 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Pijnboompitten 40 g
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de zalm

  • Zalmfilets 2
  • Olijfolie 1 tl
  • Sesamzaadjes 2 tl
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Penne 160 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Pijnboompitten 40 g
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de zalm

  • Zalmfilets 2
  • Olijfolie 1 tl
  • Sesamzaadjes 2 tl
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Zout
  • Peper