Spaghetti bolognaise met quorn | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spaghetti bolognaise met quorn

Voorbereiding 20 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit de olie in een grote kookpan en bak het quorngehakt. Schep het uit de pan en zet apart. Fruit in dezelfde pan de ui, de knoflook, de selderij en de wortel een paar minuten.
  2. Schep de quorn ook weer in de pan en voeg de tomatenpuree, de tomaatblokjes en het kruidentuiltje toe. Strooi er de oregano bij, kruid met zout en peper en laat afgedekt 30 min sudderen. Verwijder daarna het kruidentuiltje.
  3. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwij zingen op de verpakking. Giet ze af en dien ze op met de saus. Versier de borden met een plukje verse oregano en zet de geraspte kaas er apart bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 0.50 el
  • Quorngehakt 200 g
  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Tak selderij, in kleine blokjes 0.50
  • Wortel(en), in kleine blokjes 1
  • Teentje(s) knoflook, fijngesnipperd 1
  • Tomatenpuree 0.50 el
  • Tomatenblokjes 200 g
  • Kruidentuiltje (laurier, tijm, peterselie) 1
  • Oregano 0.50 tl
  • Spaghetti 250 g
  • Geraspte kaas 75 g
  • Verse oregano
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 0.50 el
  • Quorngehakt 200 g
  • Ui, fijngesnipperd 0.50
  • Tak selderij, in kleine blokjes 0.50
  • Wortel(en), in kleine blokjes 1
  • Teentje(s) knoflook, fijngesnipperd 1
  • Tomatenpuree 0.50 el
  • Tomatenblokjes 200 g
  • Kruidentuiltje (laurier, tijm, peterselie) 1
  • Oregano 0.50 tl
  • Spaghetti 250 g
  • Geraspte kaas 75 g
  • Verse oregano
  • Zout, peper