Spaghetti en aubergine met lamsvlees | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spaghetti en aubergine met lamsvlees

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Snij de aubergines in blokjes van ongeveer 1 cm. Verhit de 150 ml olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en bak de blokjes aubergine tot ze kleuren, ongeveer 15 min. Kruid met peper en zout en giet de balsamicoazijn erbij. Bestrooi met pijnboompitten en rozijnen en laat nog 2 min garen.
  2. Bak het vlees in een pan met wat olijfolie, 30 tot 35 min naargelang de gewenste cuisson. Kruid met peper en zout en hou warm.
  3. Kook de pasta in een ruime hoeveelheid licht gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de aubergine toe. Meng goed. Serveer de spaghetti met het in plakjes gesneden lamsvlees, versierd met platte peterselie en chilipeper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aubergine(s) 1
  • Olijfolie + voor het bakken 75 ml
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Pijnboompitten 25 g
  • Zwarte en witte rozijnen 25 g
  • Lamsfilet 300 g
  • Spaghetti 250 g
  • Platte peterselie
  • Rode chilipeper, fijn gesnipperd 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aubergine(s) 1
  • Olijfolie + voor het bakken 75 ml
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Pijnboompitten 25 g
  • Zwarte en witte rozijnen 25 g
  • Lamsfilet 300 g
  • Spaghetti 250 g
  • Platte peterselie
  • Rode chilipeper, fijn gesnipperd 0.50
  • Zout, peper